English

Ora 21:40 – Numërohen 474 ndër 485 kuti, Basha 122700, Rama 121975 vota

Rifreskohet minutë pas minute

Tiranë, 13 Maj 2011 NOA/ 21:40 – Deri në orën 21:40, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka numëruar 474 kuti votimi ndër 485 gjithsej.

Në to rezulton se Lulzim Basha numëron aktualisht 122700 vota, kurse Edi Rama 121975 vota dhe Hysni Milloshi 1345 vota.

Në këtë mënyrë, diferenca mes dy kandidatëve Rama dhe Basha është 725 vota, aktualisht në favor të z.Basha.

KOMENTE