English

Sipas KQZ: 22:05 – Numërohen 475 në 485 kuti, Basha, 122929 Rama 122221 vota

Rifreskohet minutë pas minute

Tiranë, 13 Maj 2011 NOA/ 22.05 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka shpallur rezultatet për 475 kuti votimi ndër 485 gjithsej.

Në to rezulton se Lulzim Basha numëron aktualisht 122929 vota, kurse Edi Rama 122221 vota dhe Hysni Milloshi 1351 vota.

Në këtë mënyrë, diferenca mes dy kandidatëve Rama dhe Basha është 708 vota, aktualisht në favor të z.Basha.

KOMENTE