English

Rezultati final i KQZ; Basha 124786, Rama 124705 vota

Tiranë, 23 Maj 2011 NOA - Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka përgatitur tabelën përfundimtare për procesin zgjedhor të zhvilluar më 8 maj 2011 në Tiranë duke nxjerrë fitues me 81 vota më shumë, kandidatin e Aleancës për Qytetarin, Lulzim Basha.

KQZ konkludoi se ishin gjithsej 250885 vota të vlefshme në zgjedhjet e 8 majit për qytetin e Tiranës.

Nga këto, Lulzim Basha ka marrë 124786 vota, Edi Rama 124705 vota dhe Hysni Milloshi 1394 vota.

e.t/NOA

KOMENTE