English

Amy, koncert surprizë pas rehabilitimit

Londër, 15 Qershor NOA - Një surprizë e vogël e për familjarët, miqtë dhe ata fansa të paktë që janë gjendur në Club 100 në Londra, shumë pak kohë pra debutimit të turit evropian, i cili nis të shtunën në Serbi.

Amy Winehouse ka kënduar shtatë këngë, mes të cilave hitet e saj “Valerie” dhe “Rehab”.

Artistja që është shtruar për dizintoksikim, ka premtuar se do të kalojë një turne të pa kushtëzuar nga alkooli.

Winehouse, që sapo ka dalë nga kura e radhës në klinikën The Priory, premton një tur analkoolik.

r.b/NOA

KOMENTE