English

Facebook dyfishon numrin e përdoruesve

Itali, 15 Qershor NOA - Facebook në 2 vitet e fundit, ka arritur një numër rekord përdoruesish duke dyfishuar këtë shifër, ku në Itali nga 11 milionë numri i përdoruesve ka shkuar në 20 milionë.

Duhet thënë se është rritur dhe mesatarja e kohës së qëndrimit në këtë rrjet shoqëror ku ka shkuar në 9 orë e gjysmë.

Duhet thënë se është nj sit që nuk mund të krahasohet nga shifrat, me asnjë tjetër.

Është një e dhënë që bëhet e ditur nga relacionet me Parlamentin nga autoritet e komunikacionit në Itali.

Përgjatë dy viteve ky rrjet shoqëror, i dyti nga sitet më të vizituar, ka arritur një shifër prej 78% t përdoruesve aktivë.

r.b/NOA

KOMENTE