English

Izrael, Shakira shkon në shkollën e rrallë të Jeruzalemit

E mërkurë, 22 qershor 2011, NOA- Nën petkun e ambasadores së vullnetit të mirë të UNICEF, këngëtarja popullore kolumbiane Shakira vizitoi sot “Max Payne - Krah për krah”, një shkollë në Perëndim të Jeruzalemit, ku është testuar një kurrikulum edukativ, bazuar në dygjuhësinë dhe bashkëjetesën paqësore në mes të rinjve izraelite dhe atyre palestinezë.

Një shkollë kjo ku mësimi zhvillohet në gjuhën arabe dhe hebraike, dhe çdo klasë ka dy mësues, një izraelit

KOMENTE