English

Të premten ceremoni për 237 vjetorin e themelimit të Guardia di Finanza

E mërkurë, 22 qershor 2011, NOA- Me rastin e 237 vjetorit të themelimit të Trupit të Guardia di Finanza ditën e premte në “Qendrën Kulturore të Forcave të Armatosura Shqiptare”, do të mbahet një ceremoni ushtarake.

Ceremonia e 24 qershorit do të nisë në orën 10.30 dhe në manifestim do të jenë të pranishëm autoritete civile dhe ushtarake shqiptare dhe italiane, përveç përfaqësuesve të institucioneve ndërkombëtare operuese në Shqipëri.

Sakaq mësohet se në manifestim do të jetë i pranishëm Kolonel Cosimo Serra, Komandanti i Komandës Kufitare Detare të Guardia di Finanza në Durrës.

a.y/NOA

KOMENTE