English

Enrique Iglesias plaçkitet nga një striper-seksi

Nju Jork, 29 Qershor NOA - Ka braktisur tërësisht ritmet latine, por nuk ka humbur aspak “vesin” e shoqërueseve seksi në videoklipet e tij.

Kështu, Enrique Iglesias shkon në vizitë (me Usher dhe Lil Wayne) të një klubi stripize në videoklipin e tij të ri “Dirty Dancer”.

Një ambient i së ardhmes në të cilin këngëtari plaçkitet nga vajza të cilat gjatë gjithë kohës bëjnë akrobaci rrotull një tubi.

Në momentin kulminant në atë të puthjes duhet thënë se vajzat shfaqen në mënyrë të mistershme.

r.b/NOA

KOMENTE