English

Google+ për të sfiduar Facebook

SHBA, 29 Qershor NOA - Google, kolosi i Mountain View, ka njoftuar ditën e sotme rrjetin e tij të ri social, Google+, që do të futet si konkurrent direkt i Facebook, lider në këtë sektor.

Për momentin shërbimi i Google+ është i rezervuar për një numër të limituar përdoruesish, që shumë shpejt do të kenë mundësinë për të ndarë informacionet e tyre me persona të tjerë, ashtu si dhe fotografi dhe linqe.

Një nga diferencat ndërmjet Google+ dhe Facebook do të jetë dimensioni i grupeve.

r.b/NOA

KOMENTE