English

Londër, filmon ardhjen e UFO-ve në qytet

Londër, 29 Qershor NOA - Në qoftë se jashtëtokësorët ekzistojnë, atëherë janë duke u përpjekur të afrohen sa më shumë dhe të shfaqen më shpesh tek njerëzit.

Në Youtube është postuar një video, e cila dokumenton kalimin e disqeve UFO në qytet, pikërisht në afërsi të një selie të BBC.

Imazhet e filmuara nga një kalimtar, tregojnë një disk “nënë” me dy të tjera më të vogla që e ndjekin nga pas në një formacion trekëndor.

Më pas në qiell shfaqet një disk tjetër më i madh dhe i shndritshëm që bën lëvizje më të ngadalta dhe më pas largohet.

Video e postuar nga një Alymc01, është xhiruar nga Ellas Virgo që është një qytetar australian.

Megjithatë ka dyshime të shumta pasi dhe një tjetër video e postuar nga Alym01 është realizuar në një laborator të efekteve speciale.

r.b/NOA

KOMENTE