English

Megan Fox, e përzgjedhura e Armanit, pa Botox

E shtunë, 9 korrik 2011, NOA- E butë dhe pothuajse e panatyrshme. Megan Fox është rekrutuar edhe një herë nga Giorgio Armani për linjën e re të kozmetikës, "Face of beauty", siç përcaktohen nga Giorgio, tiparet e përsosura të aktores.

Ndonëse kohët e fundit nuk kanë munguar as komentet për të dhe fytyrën e saj “natyrore”, si Armani dhe Fox shprehen se ajo nuk ka bërë Botox, nuk ka rrudha madje fotot flasin qartë për këtë.

Fotot e bëra për fushatën e Armanit nxjerrin në pah tiparet dhe karakteristikat e fytyrës së Fox ku dalin flokët e errët, me onde dhe butësi mbi supet e tij, në kontrast me blunë intensive dhe sy e buzë e voluminoze dhe sensuale. Një fytyrë e përsosur për fushatën e kozmetikës Armani.

a.y/NOA

KOMENTE