English

Not dhe puthje në baltë, “tërbohen” turistët në Korenë e Jugut

Korea e Jugut, 16 korrik 2011 NOA – Nuk kanë të sosur çmenduritë e verës. Në Boryeong, 190 km larg kryeqytetit korean Seul, po mbahet festivali botëror i baltës, i cili ka mbledhur të rinj nga e gjithë bota.

Edicioni i 14-të , më shumë se sa si terapi për cilësitë e veçanta të baltës, shihet nga turistët si një mundësi e mirë hallakatje dhe kënaqësie.

Festivali, i cili mbahet në datat 16 – 24 korrik ka mbledhur mijëra të rinj, të cilët zhyten, notojnë, zihen apo puthen në baltë.

a.q/NOA

KOMENTE