English

Çavez i nënshtrohet kimioterapisë

Venezuelë, 17 korrik, NOA - Presidenti i Venezuelës, Hugo Çavez, do të nisë shërimin me kimioterapi, afro një muaj pas nënshtrimit të operacionit për heqjen e një tumori. Duke folur para nisjes në Havana, ku do të bëjë trajtimin, lideri 56-vjeçar u zotua se do të luftojë kundër kancerit.

“Pas nxjerrjes së tumorit dhe të gjitha kontrollove të rrepta që kam pasur deri në diellin e sotëm, siç do të thoshte nëna ime, asnjë qeleizë malinje nuk është zbuluar në ndonjë pjesë tjetër të trupit tim”, tha Çavez.

Ai ka kundërshtuar thirrjet e opozitës që gjatë mungesës së tij t’ia dorëzojë pushtetin zëvendëspresidentit.

NOA/RFE

KOMENTE