English

Brazili hutohet, banorët shohin një UFO (VIDEO)

Sao Paolo, 26 Korrik 2011 NOA – Janë hutuar shumë banorët e provincës Embu në Sao Paolo të Brazilit pasi kanë parë objekt të paidentifikuar që i ka zhytur në mendime.

Ka qenë nata e 23-24 korrikut, dy ditë më parë kur sikundër folën shumë dëshmitarë dhe raportoi media vendase, një objekt i shndritshëm i paparë ndonjëherë, qëndroi për disa minuta në qiellin e zonës dhe më pas u zhduk.

Më poshtë gjeni një video amatore si dhe një videokronikë të televizionit vendas:

VIDEO AMATORE:

203

VIDEONEWS:

204

KOMENTE