English

Siri, 50 të vrarë në pak orë, të goditur me snajper edhe fëmijë

Bejrut, 9 gusht 2011, NOA – Të paktën 50 viktima ( civilë) numërohen vetëm ditën e sotme në rajone të ndryshme të Sirisë. Sipas burimeve prane aktivistëve sirianë, viktimat janë qëlluar nga forcat e sigurisë dhe ato ushtarake qeveritare.

26 persona kanë vdekur në një zonë në veri të Hama-s. 5 prej tyre ishin fëmijë, të qëlluar nga snajper.

Ndërsa 17 persona të tjera humbën jetën në zonën prane kufirit me Irakun.

a.q/NOA

KOMENTE