English

Risi e kundërt, shpiken syzet anti 3D

SHBA, 11 gusht NOA- Dhe në fund vjen një shpikje për të neutralizuar risitë e reja, të tilla si syzet 3D. Disa vjet pas filmave 3D, shumë njerëz siç duket janë lodhur tashmë duke u kthyer në shtëpi me dhimbje koke dhe të përziera, dhe kështu që një grup njerëzish vendosën të shpikin syzet që neutralizojnë 3D, quajtur ndryshe syzet De-3D. Bëhet fjalë për syze që i lejojnë personave që i vendosin për të parë në 2D, një film që në fakt është projektuar në tre dimensione.

a.e/NOA

KOMENTE