English

Barak Obama i hipën autobuzit

Uashington, 14 gusht 2011, NOA – Presidenti amerikan Barak Obamatë hënën do t’i hipë aurobuzit. Ai do të marrë pushimet larg Shtëpisë së Bardhë, dhe do t’i drejtohet këtë herë thellësisë së Amerikës. Nis kështu turi i parë zgjedhor i shefit të Shtëpisë së Bardhë, ku në takimet direkte me njerëzit do të flasë për sugjerimet e tij e të mbledhë shqetësimet se si amerikanët po e përbasllojnë krizë.

Dhe këtë gjë, ai do ta bëjë duke udhëtuar me autobus, për gati tre ditë, një stil ky ngjan me atë të përdorur nga “Tea Party”.

a.q/NOA

KOMENTE