English

Google blen Motorola Mobility për 12.5 miliardë USD

Kompania gjigante “Google” do ta blejë prodhuesin amerikan të telefonave celularë “Motorola Mobility”, për 12.5 miliardë dollarë amerikanë.

një kumtesë, të dy kompanitë thanë se ata kanë arritur marrëveshjen përfundimtare dhe se ajo është miratuar nga bordet e te dyja palëve, citon RFE.

Kompania ”Motorola Mobility”, në muajin janar ishte ndarë nga pjesa tjetër e firmës amerikane të komunikimeve Motorola.

KOMENTE