English

Jeta e dyfishtë e “profesorit-pornografik”

Londër, 2 Shtator NOA - Nga bankat e shkollës, në skena ku shfaqte fizikun dhe muskujt e tij të bonifikuar.

Një jetë e dyfishtë ajo e Benedict Garret, një mësues anglishteje 31-vjeçar.

Gjatë ditës vishet në rolin e një profesori të edukatës seksuale, ndërsa natën dhuronin spektakël me zhveshjet e tij prej striptisti.

Striptist, “porno-star”, madje i disponueshëm dhe për festa private.

Emri i tij i artit është Johnny Anglais.

Ekzistojnë shumë foto dhe filmime që e paraqesin atë tepër të lehtë për tu njohur në rrjet.

Është pikërisht noterja e tij që ka ndërprerë këtë rutinë që kaq shumë preferohej nga ai.

Një nxënës e ka njohur atë në trailerat e një filmi pornografik hard.

Lajmi më pas u shpërnda, deri në atë pikë saqë komisionarët skolastikë të Birminghan u ulën për të shqyrtuar rastin.

Vendimi që u mor ishte se Benedict Garret mund të vazhdojë të japë mësim në shkollë, por me kusht që të heqë dorë nga spektaklet e tij të natës.

r.b/NOA

KOMENTE