English

Nga Kaka tek Tevez, parashikohet një merkato e nxehtë janari

Itali, 3 Shtator NOA - Edhe pse merkato nuk ka më shumë se 48 orë që është mbyllur për këtë sezon, menjëherë është gjetur koha për të parashikuar shitjet e rëndësishme dhe blerjet që mund të kryhet në mëkaton e ardhshme të janarit.

Faktikisht, ekzistojnë marrëveshje që vetëm janë shtyrë dhe të tjerë që mund të lindin gjatë saj periudhe.

Mjafton vetëm të mendojmë disa emra të rëndësishëm si: Kaka, Balotelli, Amauri, Sneijder, Montolivo, Inzaghi, Tevez dhe shumë të tjerë.

Janë futbollistë të cilët do të ndikon shumë me ardhjen e tyre tek ndonjë klub dhe si rrjedhojë të gjithë ekipet janë duke i vëzhguar me kujdes mundësitë e tyre.

r.b/NOA

KOMENTE