English

Vjen Fujitsu Arrows Tab, mbase dhe rezistent ndaj ujit

Japoni, 6 Shtator NOA - Fujitsu Arrows Tab është përgjigja për ata që kërkojnë një tabletë Android në gjendje të rezistojë ndaj ujit dhe ambienteve të vështira, si situata pune në një jetë të lëvizshme apo situata sportive ekstreme.

Duke shfrytëzuar të gjithë eksperiencën e akumuluar në sektorin e notebook, Fujitsu Arrows Tab paraqet një aparaturë me sistem operativ Android 3.1 Honeycomb dhe synon tek një ekran me prekje me kapacitet 10.1 polësh dhe rezolucion WXGA (1280×800), një procesor 1 GHz Texas Instruments OMAP 4430 me 1 GB RAM, memorie prej 16 GB e zgjerueshme nëpërmjet microSD.

WiFi 802.11 b/g/n dhe Bluetooth 2.1.

r.b/NOA

KOMENTE