English

Vodafone Blue, celulari ideal për përdoruesit e Facebook

SHBA, 3 Tetor NOA - Vodafone Blue është celulari perfekt për të gjithë ata persona që janë përdorues të rregullt të Facebook nëpërmjet celularit. Gjithçka rreth tij duhet thënë se rrotullohet pikërisht pranë rrjetit social të Mark Zuckerberg, që nga tastet e deri tek dizajni që ka. Me një çmim prej 79 eurosh, ai mund të jetë një model tepër ekonomik dhe për të gjitha ata persona që janë në kërkim të një celulari me tastierë QWERTY dhe me të dhëna teknike të një modeli të klasit të mesëm. Ekrani i Vodafone Blue do të jetë 2.4 polësh, ndërsa kamera me një rezolucion 2 megapixel me video-regjistrim, Bluetooth, lexues mp3 dhe memorie të zgjerueshme nëpërmjet mirëso-skeda SD. Të gjithë aktivitet e Facebook janë të vëna në plan të parë, me mesazhet që vijnë direkt në pamjen e parë dhe mundësitë për të mos humbur asnjë bisedë të mundshme si në chat ashtu dhe nëpërmjet email-ve. r.b/NOA

KOMENTE
  • Redona Meshaj06:01 - 03 Tetor 2011
    Do ma bej kush dhurat nje tel te tille se qenka nam :p:p:p:p