English

Emma Stone: Nuk do të më shihni kurrë të zhveshur

Kaliforni, 12 tetor NOA - Është një ndër yjet më brilante në botën e Hollywood, me një luk të freskët, e cila tashmë ka bërë për vete dhe revistën “People”, ku kjo e fundit e ka kurorëzuar si një ndër dhjetë aktoret më të bukura në mbarë botën. Megjithatë Emma Stone asnjëherë nuk do të zhvishet plotësisht. “Babai do të më vriste – rrëfen ajo – ai nuk do të më fliste më. Unë e dua shumë atë dhe si rrjedhojë nuk do të bëja diçka të tillë. Është diçka e cila më bën gjithnjë e më shumë nervoze”. Gjatë muajve të fundit të karrierës dhe gjatë rinisë së saj (është vetëm 22 vjeçe) ka interpretuar shumë role dhe në kinema me “Crazy Stupid Love” në të cilin interpreton një vajzë që sapo është diplomuar në drejtësi, e cila bëhet shënjestër e një playboy, rol i cili prezantohet nga (Ryan Gosling), është pëlqyer së tepërmi nga publiku. Ndër rolet e tjera mund të përmendim Spiderman-in e ri “The Amazing Spider-Man” me Andrew Garfield, “The Gangster Squad” me Sean Penn dhe “Gosling”. r.b/NOA

KOMENTE
  • Anizel09:45 - 12 Tetor 2011
    e bukur kjo?.....me një fytyrë gjithë quka.....po normale or gazetarë një femër si të gjitha,