English

Festë e studentëve më bazë alkoolin dhe seksin

Angli, 12 Tetor NOA - Adoleshent gjysmë të zhveshur, të rinj të dehur plotësisht dhe një lumë i vërtetë alkooli. Asgjë e re kjo për rrugët e qytetit të Cardiff, në Angli. Këtë vit, megjithatë, studentët për të inauguruar vitin e ri akademik kanë lënë takim në qendër të qytetit për të festuar me temën: “Infermiere nimfomane dhe doktorë vulgarë”. Objektivi është gjithmonë ai i njëjtë: të dehesh në një kohë shumë të shpejtë dhe kjo me qëllim që ti japësh nismën një nate të gjatë trasgresioni. r.b/NOA

KOMENTE