English

Carla Bruni bën shopping për beben në qendër të Parisit

Paris, 13 tetor 2011, NOA- Nuk është në klinikë dhe as në prag të lindjes por bën qetësisht shopping në qendër të Parisit. Zonja e parë e Francës Carla Bruni, hyri sot pasdite në një boutique për fëmijë, në qendër të qytetit duke zgjuar kureshtje të madhe tek të pranishmit. U njoh menjëherë nga të gjithë, por Carla pa u shqetësuar ndaloi në dyqane të ndryshme duke u interesuar krahas veshjeve edhe për makina dhe karroca për fëmijët. a.y/NOA

KOMENTE