English

Thikat Victorinox me memorie flash

SHBA, 13 tetor NOA - Janë prezantuar modelet e rinj të thikave të famshme zvicerane Victorinox me memorie flash dhe lidhje USB të integruar. Bëhet fjalë për Victorinox Slim dhe Victorinox Slim Duo që përfshijnë një kapacitet nga 64 deri në 128 GB respektivisht. Këto aparatura të firmës së njohur zvicerane janë gjithnjë e më të holla, të lehta dhe gjithmonë e më pak me thika multi-funksionale. Modeli Victorinox Slim prezanton variante prej 4, 8, 16 dhe 64GB ndërkohë që Victorinox Slim Duo mund të arrijë në një kapacitet deri në 128GB duke bashkuar dy USB në të njëjtë aparaturë. Çmimi për modelin superior arrin deri në 300 euro. r.b/NOA

KOMENTE