English

Mbretëresha Elizabet, mbështet ndryshimet e ligjit për trashëgiminë e fronit

Londër, 16 tetor 2011, NOA- Edhe mbretëresha Elizabet është përkrahëse për të ndryshuar ligjet për vazhdimësinë e fronit për të lejuar trashëgimtarin e parë që do të lindë nga nipi i saj William dhe e shoqja Kate që të trashëgojë edhe nëse do të lindin vëllezër dhe motra të tjerë. Sipas Sunday Telegraph thuhet se sovrania ka bërë me dije se mbështet nismën e fundit të Kryeministrit Cameron për të ndryshuar pikat mbi trashëgimtarin e parë, të cilat i vendosin trashëgimtarët meshkuj përpara motrave më të mëdha për vijimësinë e fronit. a.y/NOA

KOMENTE