English

Nikon Coolpix Aw100, super-aparati ushtarak

SHBA, 25 tetor NOA - Nikon Coolpix Aw100 është një aparat i shkëlqyer fotografik, i cili “nuk mund të prishet” dhe mund të cilësohet si “ushtarak”, kjo jo duke u bazuar në versionin e tij pikërisht në këto ngjyra. Kjo kamera faktikisht mund të arrijë në ujë deri në 10 metër thellësi, mund të rezistojë ndaj rënieve, temperaturave të ulta, pluhurit etj... Ndër të tjera ajo përmban dhe GPS me busull dhe hartë botërore dhe në çdo moment mund të ofrojë pamje nëpërmjet fotove. Ndërfaqja e saj thjeshtëson akoma më shumë punën kjo falë butonit Action Control që aktivizohet me një dorë nëpërmjet sensorëve. Monitori i këtij aparati është LCD dhe ka një madhësi prej 3 polësh dhe rezolucion 460.000 pixel. Memoria e vetë aparatit arrin deri në 83 MB, por që mund të zgjerohet nëpërmjet mikroskedave SD, SDHC, SDXC. Për sa i përket çmimit, ai rrotullohet tek 350-400 euro dhe ofrohet në ngjyra blu, të zezë, portokalli dhe ushtarake. r.b/NOA

KOMENTE