English

Armatimet luftarake, të hapura për qytetarët

Tiranë, 27 tetor 2011, NOA – Për të dytin vit radhazi në Tiranë po ekspozohen armatimet për Mbrojtjen dhe Sigurinë Rajonale. Prezantimi publik i të gjitha llojeve të armatimeve dhe mjeteve të rënda lutarake, deri para pak kohësh elitë të ushtrisë shqiptare, është qëllimi kryesor i kësaj ekspozite.

Në ceremoninë e hapjes së kësaj ekspozite ministri Imami tha se ky, përveçse një tregues i arritjeve dhe synimeve të të gjitha këtyre institucioneve, është një tregues i interesit të përbashkët që të gjitha industritë e mbrojtjes kanë në shërbim të forcimit të sigurisë”, u shpreh numri një i mbrojtjes shqiptare.

a.q/NOA

KOMENTE