English

Krijohen kafka me anë të frutave

Moskë, 27 tetor NOA - Krijimtari duhet thënë se asnjëherë nuk njeh limite.
Këtë herë artisti rus Dimitri Tsykalov ka arritur të krijojë vepra arti falë frutave të ndryshme dhe perimeve.
Duke punuar me duar, artisti, ka arritur të krijojë kafka njerëzore duke arritur deri në detajet më të vogla dhe kjo me ndihmën e një bisturie dhe të pincave.
Në këtë mënyrë, molla, patëllxhani apo dhe një shalqi, janë shndërruar në kafka të vërteta me natyrën e tyre tepër të errët.
r.b/NOA

KOMENTE
  • Anduena10:59 - 27 Tetor 2011
    sa e bukur hahhaah