English

Nisen për në Mekë haxhinjtë shqiptarë

Tiranë, 27 tetor 2011, NOA – 300 haxhinj nga Shqipëria dhe Mali i Zi janë përcjellë për në vendet e shenjta, Mekë dhe Medine.

Në ceremoninë e organizuar, kryetari i KMSH-së Selim Muça u ka kërkuar hanxhinjve që të bëjnë sa më shumë dua për veten e tyre, familjen, vendin tonë, popullin shqiptar e në veçanti për myslimanët.

Delegacionin e Haxhinjve të vitit 2011 nga Shqipëria dhe Mali i Zi, e kryeson nënkryetari i KMSH-së Bujar Spahiu, i shoqëruar me udhërrëfyesit e haxhit, të cilët janë punonjës të Haxhinjtë e këtij viti janë nisur me dy avionë charter, duke fluturuar direkt për në Xhiddeh.

a.q/NOA

KOMENTE
  • Erion Dido18:30 - 27 Tetor 2011
    hajde ju ndimofte