English

SHBA, në treg libri i Michelle Obama

Uashington, 27 tetor 2011, NOA- Bluzë me kuadrata me në sfond bimë dhe perime, dhe në duar mban një kosh me perime dhe drithëra. Kështu shfaqet Zonja e Parë e Amerikës, Michelle Obama, në kopertinën e librit në të cilin fton amerikanët për të ngrënë shëndetshëm. “American Grown”, është libri i edituar nga Random House, i cili pritet të dalë në treg në 10 prill me një fushatë të plotë publicitare.

Synimi i Michelle Obama është thirrja për qytetarët që të kultivojnë perimet e tyre dhe që të konsumojnë produkte bimore dhe bio.

a.y/NOA

KOMENTE