English

Një UFO fluturon në qiellin e New Orleans

New Orleans, 2 nëntor 2011, NOA- Duket se ka qenë një mysafir i papritur gjatë një ndeshje futbolli në New Orleans më 23 tetor.

Pak përpara vërshëllimës, fillimisht telekamera bëri një panoramim në qytet duke kaluar nga katedralja e St Louis së bashku me tre kullat e saj, kur papritmas një dritë e fuqishme përshkoi qiellin.

Kur videoja ndalon, objekti jepet me një formë sferike dhe me shumë drita të ndërmjetme, me një ngjashmëri ekstreme me UFO-t.

Videoja për këtë rast është publikuar në Youtube nga një spektator.

a.y/NOA

KOMENTE