English

Pattinoson dhe problemet me skenat seksuale

Nju Jork, 8 nëntor NOA - Një pritje e madhe ekziston mes fansave të për skenën e shumë pritur seksuale mes Robert Pattinson dhe Kristen Stewart. Ndonjëherë në setin e xhirimeve seksi mund të jetë një vështirësi më vete, sidomos kur kushtet nuk janë më të mirat e mundshme. “Më dhanë të brendshme tepër të ngushta e ë cilat nuk isha aspak rehat dhe ndihesha qesharak”, - deklaroi aktori për “Sun”. “Po ndihesha sikur po xhironim skenën më të rëndësishme të filmit – pohoi Kristen Stewart – Është shumë absurde”. Absurde apo jo, në krahun tjetër asgjë nuk e ka ndryshuar kureshtjen e fansave të shumtë. Në këtë mënyrë Robert dhe Kristen i është dashur të kalojnë “siklete” të çdo lloji. r.b/NOA

KOMENTE