English

Basha: Tirana, vendi më tërheqës për bizneset

Tiranë, 11 nëntor 2011, NOA – Kryetari i Bashkisë së Tiranës Lulzim Bashka ka zhvilluar sot një takim me përfaqësues të biznesit amerikanë. Kreu i bashkisë ka njohur investitorët nga SHBA-ja me projekte e reja të pushtetit vendor, por edhe me masat që janë marrë për krijimin e lehtësirave për biznesin.

Basha është ndalur në procesin e uljes së taksave të Bashkisë, duke theksuar se janë krijuar kushtet për t’u dhënë të gjitha mundësitë biznesmenëve që të përfshihen në projekte.

Ai u shpreh se “kemi eliminuar disa taksa duke e bërë Tiranën vendin më tërheqës për investime”.

Ai ka bërë dhe një pasqyrim të projekteve kryesore që lidhen me menaxhimin dhe krijimin e kushteve për tërheqjen e investitorëve.

a.k/NOA

KOMENTE