English

Cold December Nigh, kënga e re e Bouble

Nju Jork, 12 nëntor NOA - Duke nisur që nga dita e sotme do të jetë e pranishme në stacionet e radiove Cold december night, një këngë e cila kujton ritmet dhe atmosferën e Home. Është “hiti” i parë i albumit Christmas, që është nën autorësinë e të famshmit Michael Buble. Është një album që i dedikohet tërësisht periudhës së Krishtlindjeve. Buble krahas këngës të sipërpërmendur Cold december night, ka kënduar dhe pjesët klasike të kësaj periudhe si Silent night, Have yourself a merry little Christmas, It’s beginning to look a lot like Christmas dhe Santa Claus is coming to town, të cilat ndodhen të gjithë në albumin e ri të këngëtarit kanadez. r.b/NOA

KOMENTE