English

Robert Pattinson në darkë me një fanse

Spanjë, 12 nëntor NOA - I bukur dhe e mendshme për ta takuar. Vampiri seksi i historisë së kinemasë, Robert Pattinson, faktikisht ka rrëfyer çastin në të cilin ai ka dalë për drekë me një fansen e tij, e cila kishte kërkuar ta takonte me çdo kusht duke e pritur për tre javë radhazi jashtë apartamentit të saj. Ylli i Twilight, siç bëhet e ditur nga “Contactmusic.com”, gjatë xhirimeve të 2008 të “Little Ashes”, në Spanjë, i ka lejuar vetes një natë me një fasnen e tij me arsyen se ndihej i “mërzitur”. “Prindërit e saj kishin një restorant të tyren dhe ajo më çoi pikërisht aty”, - tregon 25-vjeçari. Më pas ia bëri të ditur se ka ndenjur së bashku me të për dy orë duke u ankuar për jetën e tij dhe më pas kishte qenë vajza që i kishte paguar llogarinë e darkës. r.b/NOA

KOMENTE