English

Çmenduria, futbollistët bëjnë tatuazh skemat në kokë (Foto)

Londër, 15 nëntor 2011, NOA- Çmenduria për futbollin tregohet edhe në prerjen e flokëve. Gjetja e fundit vjen nga Britania e Madhe ku 11 futbollistët e skuadrës Bromley FC kanë krijuar për të habitur tifozët e tyre një kod të skuadrës dhe skemë futbollikokë.

Prerja e flokëve u realizua nga parukieri personal i futbollistit Wayne Rooney, Daniel Johnson, të cilit i është dashur më shumë se një orë për të krijuar kompozimin në secilën prej kokave të futbollistëve.

a.y/NOA

KOMENTE