English

Shkelën afatet, 12 të huaj dëbohen nga Shqipëria

Durrës, 18 nëntor 2011, NOA - Policia kufitare dhe Migracionit ka vendosur dëbimin nga Shqipëria të 12 shtetasve të huaj, të cilët nuk kanë zbatuar ligjet shqiptare.

1-P.I., 26 vjec, me shtetësi maqedonase.

2-S.I., 26 vjec, me shtetësi serbe.

3-D.I., 18 vjec, me shtetësi serbe.

4-E.D., 24 vjece, me shtetësi serbe.

5-A.A., 43 vjec, me shtetësi maqedonase.

6-E.A., 25 vjec, me shtetësi maqedonase.

7-F.A., 40 vjece, me shtetësi maqedonase.

8-B.A., 22 vjec, me shtetësi maqedonase.

9-S.A.,22 vjec, me shtetësi maqedonase.

10-R.A., 34 vjec, me shtetësi maqedonase.

11-R.A., 32 vjece, me shtetësi maqedonase.

12-M.B., 24 vjece, me shtetësi maqedonase.

Nga verifikimi i kryer rezultoi se këta shtetas kanë shkelur afatet e qëndrimit në territorin e RSH, si dhe ushtronin aktivitet tregtar në kundërshtim me kushtet ligjore të përcaktuara për ushtrimin e këtij aktiviteti në RSH.

Në këto kushte, bazuar ne Nenin 6 dhe 70 te Ligjit Nr.9959 , 17.07.2008, “Per të huajt” qëndrimi i tyre në territorin e Republikës së Shqiperisë konsiderohet i parregullt dhe ndaj tyre, u përpiluan Urdhëra Largimi. Në rast të moszbatimit vullnetar të këtyre urdhërave, largimi i tyre do të kryhet në mënyrë të detyrueshme.

a.q/NOA

KOMENTE
  • shteti18:26 - 18 Nëntor 2011
    kemi qeveri jo llafe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • shteti18:25 - 18 Nëntor 2011
    hahhahahahahahahahahhah