English

Monako, princesha Sharlenë kërkon damë shoqërimi

Paris, 23 nëntor 2011, NOA – Princesha e Monakos, Charlene (Sharlenë) po kërkon një damë shoqërimi diskrete, fjalëpak dhe gjithnjë të pranishme për ta ndihmuar përditë, gjatë udhëtimeve dhe me të ftuarit e saj.

Lajmin e bëri publik e përditshmja franceze “Le Figaro”.

Princesha e Monakos për momentin i beson Virginia Gallico, ish-shoqërueses së princeshës Grace Kelly, e cila ende formëson kryet e organikës së pallatit mbretëror të Monakos.

mit/NOA

KOMENTE