English

Ruçi në krye të Asamblesë me vota të tkurrura

Tiranë, 2 dhjetor 2011, NOA- Kryetari i grupit kuvendor socialist Gramoz Ruçi, është rizgjedhur sërish në postin e kreut të Asamblesë Kombëtare të kësaj partie.

Siç informon agjencia e lajmeve NOA.al, nga votimi i bërë nga anëtarët e Asamblesë, Ruçi ka marrë 163 vota pro nga 210 që ishin në total, vetëm pak më shumë se numri total i tyre, ndërsa pjesa tjetër duke mos dashur të votojnë kundër kanë abstenuar.

Ndërkaq mësohet se Gramoz Ruçi ishte kandidatura e vetme për këtë post 4 vjeçar, ndërsa më vonë pritet të shpallen edhe emrat e dalë nga votimi për Kryesinë e Partisë Socialiste.

Ndërkaq u votuan edhe sekretarët e rinj në PS.

Sekretarët e zgjedhur në Asamble:

Sekretar Organizativ

Blendi Klosi

Sekretar për Programin

Ilir Beqja

Sekretar për koalicionin

Ndre Legisi

Sekretar për burimet njerëzore

Armando Subashi

Sekretar për Emigracionin

Erjon Veliaj

Sekretar për Çështjet Zgjedhore

Damian Gjiknuri

Sekretar për Çështjet Ligjore

Fatmir Xhafa

Sekretar për pushtetin vendor

Bashkim Fino

Sekrterar për sipërmarrjen dhe grupet e interesit

Arben Ahmetaj

a.y/NOA

KOMENTE