English

Nuk është mashtrim, rrotullon plotësisht kokën, 180 gradë (VIDEO)

Pamjet që mund të shikoni në këtë video, nuk janë aspak mashtrim. Janë reale dhe i përkasin një fjali të ri i cili arrin ta kthejë kokën mbrapsht për plot 180 gradë.

Shumë njerëz që po e shohin po tmerrohen me këto pamje të pabesueshme, raporton agjencia e lajmeve NOA.al.

E pra, shumë herë na nevojitet të kemi sy edhe prapa dhe për ta bërë këtë duhet të kthehemi tërësisht.

Kurse ky djalë në video nuk e ka të nevojshme ta bëjë sepse i mjafton të kthejë vetëm kokën për të parë me sy edhe mbrapsht.

Këshilla që ju japim, është: Mos e provoni, nuk e bëni dot. Shihni videon:

336
KOMENTE