English

Papa: Moment i vështirë për Europën

Romë, 8 dhjetor 2011, NOA- “Në këto momente kaq të vështira për Italinë, Europën dhe vende të tjera në botë, Shën Mëri na ndihmo të shikojmë se ekziston një dritë përtej vranësirave dhe dëborës që duket se po përmbyt shtetet”.

Është kjo deklarata dhe lutja e Papës në ceremoninë në Piazza di Spagna në Romë.

I ardhur me makinë, Papa Benedikti i XVI-të u përkul para statujës së Shën Mërisë, duke drejtuar lutje për shpëtimin e vendeve nga kriza.

a.y/NOA

KOMENTE