English

Brigitte Bardot në mbrojtje të arinjve

Uashington, 10 dhjetor 2011, NOA- Brigitte Bardot zbret në fushë për të mbrojtur arinjtë kafë të masakruar në New Jersey.

Ish-aktorja franceze denoncoi masakrën e turpshme që po ndodh në shtetin e SHBA-ve duke i shkruar guvernatorit Christie. Sipas statistikave në vitin 2010 janë vrarë 592 arinj dhe për këtë vit duket se shifra mund të rritet.

Ndërkohë shkencëtarët denoncojnë një preokupim në rritje nga fenomeni i kanibalizmit mes arinjve.

Theksohet se është rritur së tepërmi numri i arinjve meshkuj që hanë femrat dhe këlyshët. a.y/NOA

KOMENTE