English

Vogue arkiv online për këshilla

New York, 11 dhjetor 2011, NOA- Vjen arkivi online i Vogue. Por privilegji i këtij arkivi është se mund të konsultohesh me një enciklopedi të vërtetë ku tregohen 120 vite stil, por kjo nuk është e mundshme për të gjithë.

Siç informon agjencia e lajmeve NOA.al, kush dëshiron të vizitojë kët faqe duhet të abonohet me 1575 dollarë në vit.

Abonentët mund të konsultojnë çdo faqe të publikuar nga Vogue që nga viti 1982 e deri më tani me 425 mijë fotografi, 300 mijë faqe publiciteti dhe 100 mijë artikuj.

a.y/NOA

KOMENTE