English

Qeni që ha pa asnjë problem në tavolinë, si njeri (VIDEO)

Tiranë, 15 Dhjetor 2011, NOA/ Rid Bulku – Ai bën jo vetëm atë që dëshiron ti, por edhe gjithçka që ti mendon se s’mund ta bëjë.

Shiheni vetë në këtë video fantastike. Ky qen i mrekullueshëm, është i bindur si askush tjetër.

Ka tavolinën e tij të ngrënies, me vendin ku duhet të qëndrojë dhe të hajë. Ka vendin ku vendoset pjata dhe në suprinën portative të tavolinës, çifti që e ka dhe e rrit me aq dashuri, i mbush në çdo vakt pjatën me ushqim.

Që si askush tjetër, ky qen e ha plot dëshirë, ... mbi një tavolinë.

Shikojeni vetë:

340
KOMENTE
  • Eltion Dangaj19:30 - 16 Dhjetor 2011
    Cfare do qe te beje prape qen ngelet.
  • Nisi Tota13:52 - 16 Dhjetor 2011
    hahahahaha