English

Stuhia Washi në Filipine, vdesin 143 vetë

Manila, 17 dhjetor 2011, NOA- 143 është bilanci i të vdekurve nga stuhia tropikale Washi, e cil ka goditur jugun e Filipineve.

Siç raporton NOA.al, sipas bilancit të fundit zyrtar rezultojnë 125 të zhdukur, shprehen përfaqësues zyrtarë nga ndihma e shpejtë.

Një zëdhënës ushtarak koloneli, Leopoldo Galon, sqaron se 95 trupa u gjetën në

Cagayan de Oro, njëri prej tyre drejtues i ishullit të Mindanao dhe 48 persona rezultojnë të zhdukur po në këtë ishull.

a.y/NOA

KOMENTE