English

EDHE BRETKOSAT LUAJNE LOJRA NË TELEFON (VIDEO)

Bretkoca (apo mashkulli i saj Bretku) është kafshë e vogël pa bisht, me ngjyrë të murrme ose të gjelbër, me këmbët e prapme të gjata, që ecën duke kërcyer dheqë mund të jetojë në ujë dhe në tokë. Ka disa lloje si Bretkosa e gjelbërt, e barit të cilat njihen për këndimin: "kuakin" dhe që e vlëshojnë dhe për tufat që krijojnë. Por që dhe bretkocat janë në gjendje të luajnë lojra kompjuterike në telefona, me siguri nuk e kishim dëgjuar apo dhe parë më parë.

Luajnë në mënyrë perfekte dhe mjaft të vëmendshme sa të gjithë do të ishim kureshtarë për ta parë pse jo dhe për ta provuar në telefonat që tani i kemi super....të kohës. Mos hezitoni ta provoni ....Për më tepër shihni videon e mëposhtme.

343
KOMENTE
  • remi15:10 - 24 Dhjetor 2011
    bash shum e fort koka ska ma fort