English

Ministrja e Integrimit kërkon riformatimin e qeverisë Thaçi

Prishtinë, 22 dhjetor 2011, NOA - Ministrja e Integrimeve EvropianeKosovë, Vlora Çitaku i ka rekomanduar kryeministrit Thaçi që të riformatojë qeverinë.

Për riformatimin e qeverisë Thaçi duhet të shërbejë si bazë Raporti i Progresit të KE-së.

“I kam rekomanduar kryeministrit dhe kryeministri e ka pranuar që raporti i progresit të shërbejë si udhërrëfyes i punës së qeverisë, por edhe për formatizim”, tha zonja Çitaku për KTV-në.

NOA

KOMENTE