English

Putin dhe e shoqja, 14 llogari dhe 339 mijë euro

Moskë, 22 dhjetor 2011, NOA- Komisioni elektoral bëri të ditur llogaritë e Vladimir Putin si kandidat për zgjedhjet presidenciale në Rusi, nga të cilat del se ai së bashku me të shoqen kanë 339 mijë euro.

Siç raporton agjencia e lajmeve NOA.al, Vladimir Putin ka 10 llogari bankare me 5.7 milion rubla ose 138 mijë euro.

Mësohet se në 4 vitet e fundit ka fituar 14.7 milion rubla rreth 421 mijë euro.

Detajohet fakti se të ardhurat e tij vijnë nga rroga , interesat bankare (ka 230 aksione në Bankën e Shën Petërburgut) si dhe një pension ushtarak.

Ndërkaq e shoqja ka 4 llogari bankare me 8.3 milion rubla ose 210 mijë euro dhe sipas komisionit shuma aktuale e të dyve shkon 339 mijë euro.

a.y/NOA

KOMENTE